Βαριά ήττα για τον Ακρίτα στο Παραλίμνι (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 5-1 γνώρισε σε εκτός έδρας αγώνα στο στάδιο “Τάσος Μάρκου” ο Ακρίτας Χλώρακας από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Ντένι Λακτιόνοβ βρέθηκε μόλις στο 3ο λεπτό πίσω στο σκορ. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Βίκτορ Φερνάντεζ, ο οποίος έδωσε από νωρίς νέα δεδομένα στον αγώνα.

Ο Ακρίτας προσπάθησε να αντιδράσει και λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο ο Τόρες δεν κατάφερε να βρει δίκτυα στην ευκαιρία που βρήκε.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό η Ένωση πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Αυτή την φορά ο Βουτσένοβιτς σημείωσε το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 35′ βρήκε και πάλι δίκτυα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειχναν ασταμάτητοι στο α’ μέρος για το 3-0.

Το “μαρτύριο” του Ακρίτα στο πρώτο ημίχρονο δεν τελειώσει στο 3-0, καθώς στο 39′ ο Κατσιαρής πέτυχε και τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Το 4-0 ήταν και σκορ α’ μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Χλώρακας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό να κρατήσει την Ένωση στα τέσσερα γκολ. Μάλιστα, στο 50′ ο Ακρίτας κατάφερε να μειώσει σε 4-1 με το γκολ του Κλεμέντε.

Το τελικό 5-1 υπέρ των “βυσσινί” διαμορφώθηκε στο 63′, με το Βίκτρο Φερνάντεζ να σημειώνει το δεύτερο του γκολ στον αγώνα.

Να σημειώσουμε ότι οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αμπτουσαλάμοβ στο 89΄.