Κλείστε τα όλα και πάμε ΓΣΠ- Ραντεβού με την Ιστορία- Εξαντλούνται τα εισιτήρια

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σε καλό ρυθμό κινείται η πώληση εισιτηρίων για τον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια την Τετάρτη στο ΓΣΠ με τα μαγικά χαρτάκια που ήδη “έφυγαν” να έχουν πλησιάσει το 50% των διαθέσιμων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η Πάφος είναι 220ο και πλέον το πρώτο ξεκάθαρο στοίχημα που καλούνται οι Παφίτες να κερδίσουν είναι να κάνουν sold out.

Ένα sold out το οποίο σίγουρα είναι εφικτό παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για το παιχνίδι αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι καθημερινή και η χρονική απόσταση για το παιχνίδι Πάφος- Λευκωσία μαζί με την είσοδο στο γήπεδο τουλάχιστον τρεις ώρες.

Αν σκεφτείτε όμως ότι η Ομόνοια στο πλάι της θα έχει 18 χιλιάδες κόσμο τότε δεν χωράει καμία δικαιολογία για το ιστορικό αυτό παιχνίδι, τα εισιτήρια πρέπει να αποδειχθούν (και θα αποδειχθούν) λίγα και ο περήφανος κόσμος της Πάφου θα πρέπει δώσει βροντερά και μαζικά το παρόν του στο ραντεβού με την Ιστορία. Κλείστε τα λοιπόν όλα και την Τετάρτη πάμε ΓΣΠ!

Αγοράστε έγκαιρα το εισιτήριό σας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ