Ήττα στο φινάλε για τον Ακρίτα Χλώρακας (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπορεί ο Ακρίτας να βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του στοίχισαν σε ένα ακόμη παιχνίδι βαθμούς. Η ήττα με 2-1 από την Δόξα Κατωκοπιάς βάζει τέλος στα όνειρα της ομάδας της Χλώρακας για παραμονή στην κατηγορία.

Στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” το Σάββατο (8/4) η ομάδα του Ακρίτα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπό με εκπληκτικό τρόπο. Ο Σταύρος Γαβριήλ με γκολ υψηλής κλάσης έστειλε την μπάλα με το “γλυκό” του αριστερό πόδι στην γωνία του γκολπόστ. Το 1-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειχναν ικανοί να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο, ωστόσο και πάλι “προδόθηκαν” από ατομικά λάθη. Ένα τέτοιο έκανε ο τερματοφύλακας του Ακρίτα Κλέντον Περντρέου στο 69ο λεπτό. Ο Ασάντε προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αφού πρώτα ο Αλβανός κίπερ πραγματοποίησε άστοχη έξοδο.

Όσο το παιχνίδι όδευε προς την ολοκλήρωση του, η ομάδα της Δόξας ενέτεινε την πίεση της στην άμυνα του Ακρίτα, καθώς είχε ανάγκη περισσότερο τους βαθμούς της νίκης.

Το γκολ που έδωσε τελικά το τρίποντο στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Τιντζανί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας μετά από πάσα πάρε-βάλε του Ασάντε σκόραρε προς κενής εστίας.

Η σημερινή ήττα αφήνει το Ακρίτα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα: