Με τέτοια σύνθεση δεν φοβάται κανέναν

Από: Μαρίνα Σταύρου

Είναι γεγονός πως η χθεσινή ημέρα στο Στέλιος Κυριακίδης είχε πολλές ιδιαιτερότητες με πρώτη και καλύτερη την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού Πάφος- Ομόνοια.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένας Πρόεδρος επισκέφθηκε την Πάφο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην παρουσία μάλιστα έξι και πλέον χιλιάδων φιλάθλων.

Απ’ εκεί και πέρα ο Πρόεδρος ο οποίος έφτασε στο Στέλιος Κυριακίδης συνοδεύομενος από μια από τις θυγατέρες του συνοδεύοταν από τον Κύπριο επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου ο οποίος στο παρελθόν εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει την Ομόνοια αλλά και τον επίσης επιχερηματία και μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης, Χρίστο Πουλλαϊδη,

Πέραν των κυρίων Χριστοδούλου και Πουλλαϊδη ο ΠτΔ είδε το παιχνίδι παρέα με τους “δικούς” μας οικονομικούς παράγοντες. Σεργκέι Λομάκιν, Ρόμαν Ντουπόφ και Γιώργος Ιωάννου Korantina είδαν το παιχνίδι με κομμένη την ανάσα και σίγουρα το γκολ του Ζάιρο στο 92 τους ανανέωσε το ραντεβού για τις 26 του Απρίλη που σίγουρα θα είναι πάλο όλοι παρόντες στο ΓΣΠ.

Με τέτοια υπερομάδα στο πλάι της η Πάφος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και σίγουρα ο κόσμος ο οποίος έδειξε χθες την μεγάλη του αγάπη και την ταυτόχρονη του δίψα για διάκριση θα την οδηγήσει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση ενός τροπαίου. Άλλωστε το είπε ο Σαλγκάδο, δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο και μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο!