Ήττα στο ΓΣΠ και προβληματισμός- Το βλέμμα τώρα στο Κύπελλο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ήττα με σκορ 2-0 δέχθηκε απόψε η Πάφος με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας η οποία πέτυχε την πρώτη της νίκη στα play offs.

Οι δυο ομάδες ήταν καλύτερες στον αγωνιστικό χώρο κατά διαστήματα με τους πράσινους να μπαίνουν καλύτερα στον αγώνα και τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου.

Η Πάφος στο 39 βρήκε δίχτυα με σκόρερ τον Βαλακάρι του οποίου όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιτ.

Η Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και με δυο γκολ καθάρισε την αναμέτρηση απέναντι σε μια Πάφο που πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της ενόψει του επόμενου ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες που είναι στην Πάφο για τον ημιτελικό του κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη.

Η Πάφος μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 52 πριν η Ομόνοια πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά στον Μπρούνο δυστυχώς είπε όχι ο Ουζόχο.

Η Πάφος με την ήττα της αυτή, η οποία είναι η πέμπτη φέτος, μένει στους 52 βαθμούς με τον Απόλλωνα ο οποίος αγωνίζεται απόψε με τον Άρη να έχει 51.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του κυρίου Μπέργκ στην παρούσα φάση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των φιλάθλων της και σίγουρα αν δεν γίνει κάτι δραστικό και ουσιαστικό κινδυνεύει να μείνει εκτός όλων της των στόχων.