Ήττα “μαχαιριά” για τον Ακρίτα.. Δυσκολεύει αφάνταστα η παραμονή (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ήττα που τον φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση δέχθηκε για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta o Ακρίτας Χλώρακας, καθώς έχασε στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” από την Δόξα Κατωκοπιάς με σκορ 1-2.

Και τα τρία γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο α’ μέρος, εκεί όπου η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Τρούγιτς στο 16′.

Η απάντηση του Ακρίτα ήταν σχεδόν άμεση καθώς λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Σκόρερ για τους Χλωρακιώτες χρίστηκε και πάλι ο Μαρτσέλο Τόρρες, ο οποίος παρότι βρισκόταν με την πλάτη στο τέρμα κατάφερε να σκοράρει με ωραίο τρόπο.

Στην συνέχεια η Δόξα ήταν αυτή που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, κάτι που τελικά κατάφερε στο 30′. Στην προσπάθεια του ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Καραγιάννης να διώξει την μπάλα με προβολή την έστειλε άθελα του στα δίκτυα της ομάδας του.

Στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Σέχιτς. Ο Σαντίκ ωστόσο αστόχησε από την άσπρη βούλα σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι δίκαια μπορούν να έχουν παράπονα για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους. Ο Γαβριήλ δέχθηκε χτύπημα από αμυντικό αλλά διαιτητής και VAR-ίστας “έκλεισαν” τα μάτια στην παράβαση.

Στην επανάληψη ο Ακρίτας ήταν καλύτερος πιέζοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να δεχθεί μία οδυνηρή ήττα που τον αφήνει στον “βυθό” της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.