“Βράζουν” στην Πέγεια με τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στην ομάδα της Πέγειας 2014 για τα όσα διαδραματίστηκαν στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΖ.

Συγκεκριμένα πέραν των προστίμων ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ επέβαλε και ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους σε μέλη της διοίκησης της ΠΕΓΕΙΩΤΙΚΗΣ ομάδας.

Διαβάστε την αντίδραση της Πέγειας 2014:

Άδικη ποινή της Κόπ προς το Σωματείο μας, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο στον αγώνα με την Αέζ Ζακακίου για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

Θα τα πούμε σύντομα με όλους τους εμπλεκόμενους στην αστυνομία και στο πολιτικό δικαστήριο για τα γεγονότα που έγιναν στο τέλος του συγκεκριμένου αγώνα και οι ηθικοί αυτουργοί ελπίζουμε να τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη.

Ήδη έγινε καταγγελία στην αστυνομία και αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες καλώντας και τον συγκεκριμένο Διαιτητή αλλά και τον Παρατηρητή Αγώνα για κατάθεση.

Η υπόθεση δόθηκε στο Δικηγόρο μας για έφεση προς την απόφαση της Κοπ αλλά και για να προχωρήσει με τις καταγγελίες που κάναμε στην αστυνομία.

Επίσης απόφαση μας είναι ότι θα προσφύγουμε με άλλα Σωματεία στην ΑΔΕΑ ενάντια της Κόπ για την αλλαγή του συγκεκριμένου άρθρου της αρχικής προκήρυξης και στην άδικη απόφαση που πήρε στο θέμα με την διαγραφή της Αλκής Ορόκλινης για σκοπιμότητες και για θέμα κατανομής ισότητας.

Πιο κάτω παραθέτουμε σε φωτογραφίες την απόφαση της Κόπ αλλά και την έκθεση του Διαιτητή για τον συγκεκριμένο άγωνα που λέει “Όλα Καλά” και τα συμπεράσματα δικά σας.

Τελικά ποιος ήταν σε άλλο γήπεδο;

Ο Διαιτητής η ο Παρατηρητής Αγώνα; Άλλα είδε ο Διαιτητής και άλλα ο Παρατηρητής Αγώνα;

Υπάρχουν μήπως σκοπιμότητες;

Γιατί ο Παρατηρητής αγώνα δεν έγραψε και τα υπόλοιπα και έγραψε μόνο αυτά που ήθελε;

Γιατί ο Διαιτητής έγραψε όλα καλά;

Γιατί η Κοπ δεν μας έστειλε την παραπομπή και μας δίκασε χωρίς να πουμε τι έγινε από την δικιά μας πλευρά;

Γιατί η Κόπ ακούει και δικάζει με ότι γράψει ένας παρατηρητής αγώνα χωρίς να ακούσει την πλευρά του Σωματείου;

Ο Παρατηρητής Αγώνα και η Κοπ με την άδικη και ψεύτικη απόφαση κατά του Πρόεδρου και του Αντιπρόεδρου δυσφημούν και εκθέτουν ανεπανόρθωτα Το Σωματείο, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο.

Τις απαντήσεις σας είναι καλό να τις δώσετε όλοι στην αστυνομία καθώς πρέπει.

Διαβάστε τις ποινές που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής:

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014:
(α) για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα το οποίο προκάλεσε αναταραχή στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο και/ή απείλησε να προκαλέσει ζημιά σε άτομα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο (μετέφεραν και έριξαν στον αγωνιστικό χώρο κροτίδα μεγάλης ισχύος δίπλα στη φυσούνα κατά την ώρα αποχώρησης των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων της αντίπαλης ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση των διαιτητών που βρίσκονταν στο χώρο των αποδυτηρίων) κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ), 10.2(δ) και 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ .
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) γιατί επέτρεψε την είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα του προέδρου και του αντιπροέδρου της ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 23 του κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/23.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(2) του ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ Αντιπρόεδρου της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τους διαιτητές του αγώνα ( εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα ως μη εξουσιοδοτημένο άτομο και διαμαρτυρόταν έντονα προς τους διαιτητές του αγώνα και ακολούθως εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών και συνέχισε να διαμαρτύρεται) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ),  10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ  και του άρθρου 23 του κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/23.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγωνες και πρόστιμο. 
(3) του ΧΑΡΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ Προέδρου της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τους διαιτητές του αγώνα (εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα ως μη εξουσιοδοτημένο άτομο και ακολούθως εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών και διαμαρτυρόταν) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) , 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ  και του άρθρου 23 του κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/23.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγωνες και πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Ά Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΑΕΖ Ζακακίου/11.02.2023 (5η αγωνιστική).