Ματς “μισή” χρονιά απόψε (13/2) στο “Αφροδίτη” για τον Παφιακό.. Δωρεάν είσοδος!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας (13/2, 20:00) στο κλειστό “Αφροδίτη”, εκεί όπου ο Kuutio Homes Παφιακός θα κληθεί να υποδεχθεί την Αναγέννηση Δερύνειας για τα πλαίσια του δεύτερου αγώνα της Α’ Φάσης των “play-offs” του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών.

Η ομάδα της Πάφου μετά την ήττα στην Δερύνεια την Παρασκευή (10/2) θα επιδιώξει να τελειώσει μέσα στην έδρα της την σειρά, καθώς με νίκη στο αποψινό παιχνίδι θα φθάσει τις τρεις νίκες απέναντι στην Αναγέννηση και αυτόματα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, εκεί όπου την περιμένει η Ομόνοια.

Η κρισιμότητα του αγώνα ώθησε την διοίκηση του Παφιακού να κάνει κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της Πάφου όπως σταθεί δίπλα στους πετοσφαιριστές της ομάδας στο αποψινού ματς. Μάλιστα, όπως ήδη ανακοινώθηκε, η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Παφιακού:

Η ομάδα μας απόψε δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς με αντιμέτωπη την Αναγέννηση Δερύνειας. Με νίκη φτάνουμε σε 3-1 στη σειρά και περνάμε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια για μια θέση στον τελικό του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας σας χρειάζεται στο πλάι σας. Θέλουμε τον κόσμο της Πάφου δίπλα στην ομάδα μας για να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 στο Κλειστό γήπεδο ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "PLAYOFFS ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ A ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ MATCH DAY PORESETS ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023- 8:00μμ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ANAI COTT κUυTIO HOMES ΠΑΦΙΑΚΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ PAFIAKOS VOLLEYBALL CLUB ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ"