Επώδυνη ήττα για τον Ακρίτα από την Καρμιώτισσα στην Πάφο (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” για τα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, ο Ακρίτας Χλώρακας γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 2-0. Οι “πράσινοι” με την νέα αποτυχία παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.

Ο αγώνας ξεκίνημα τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Μπρούνο Ακράποβιτς, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό η Καρμιώτισσα βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Το σουτ “φωτοβολίδα” του Λουκιλί από απόσταση “καρφώθηκε” με δύναμη στα δίκτυα του Περντρέου.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο παρουσίασαν πολλά δημιουργικά προβλήματα.

Σε μία ανυποψίαστη φάση στο 24ο λεπτό, ο Σαραβάνια στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ακρίτα χρησιμοποίησε το χέρι του. Μέσω VAR ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Καρμιώτισσας, το οποίος μετέτρεψε σε γκολ οπ Ελ Αλλουχί στο 26′. Για το πέναλτι είχαν πολλά παράπονα στον Ακρίτα και όχι άδικα, καθώς ο αμυντικός δεν φαίνεται να έχει το χέρι του σε αντικανονική θέση.

Το 2-0 ανάγκασε τον Μπρούνο Ακράποβιτς να προχωρήσει σε αλλαγές στο 29′, με τους Ελ Τζεμιλί και Ντραμέ να παίρνουν θέση στον αγωνιστικό χώρο αντί των Δημοσθένους και Κονέ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ακρίτα στο πρώτο μέρος ήρθε στο 31ο λεπτό. Ο Τόρρες έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Καρμιώτισσας, ωστόσο το πλασέ του σταμάτησε στον Κνόμπλοχ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και με θέληση να μειώσουν στο σκορ. Μάλιστα λίγο έλειψε να τα καταφέρουν όμως οι προσπάθειες των Τόρρες και Γαβριήλ δεν βρήκαν στόχο.

Όσο κυλούσε ο χρόνος ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, με την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να διαχειρίζεται εξαιρετικά το υπέρ της 2-0 και τον Ακρίτα Χλώρακας να προσπαθεί αλλά να μένει από δυνάμεις.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή φαίρνει τον Ακρίτα σε πολύ δυσχερή θέση, καθώς πλέον χρειάζεται μαζεμένες υπερβάσεις για να παραμείνει στην κατηγορία.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι: