Επίλεκτη Κατηγορία: Ήττα στο ντέρμπι στον Ψευδά για την Γεροσκήπου FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρώτη της ήττα μετά από μέγαλο χρονικό διάστημα δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Γεροσκήπου FC, καθώς για τα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ έχασε στον Ψευδά από την τοπική Ομόνοια με σκορ 3-2.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με το γκολ του Δημήτρη Χριστοφή στο 18ο λεπτό. Η απάντηση της Ομόνοιας ωστόσο ήρθε πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους και συγκεκριμένα στον χρόνο των καθυστερήσεων. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Παναγιώτου έφερε το ματς στα ίσα. Το 1-1 ήταν και αποτέλεσμα α’ ημιχρόνου.

Στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης η ομάδα του Ψευδά κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Το 2-1 πέτυχε ο Πλάτωνος στο 49ο λεπτό.

Παρά τις αντιξοότητες του αγώνα η ομάδα της Γεροσκήπου κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό με τον Marwin Macrez να βρίσκει δίκτυα και να σημειώνει το 2-2.

Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι οι δύο ομάδες θα συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας, οι γηπεοδούχοι με το γκολ του Κατσιαρή στο 90′ σημείωσαν το 3-2 αναγκάζοντας την Γεροσκήπου σε ήττα.

Με την σημερινή ήττα η Γεροσκήπου FC υποχώρησε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.