Χέννινγκ Μπεργκ: “Να είμαστε 100% έτοιμοι στο Παραλίμνι”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου της Πάφος FC πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας Χέννινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

Κύριε Μπεργκ, το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τη νίκη, όμως όλα άλλαξαν στο τελευταίο λεπτό. Ποιο είναι το σχόλιο σας γι’ αυτό το παιχνίδι;

“Ήταν περιοριστικό. Δεν κερδίσαμε τον αγώνα αν και προηγηθήκαμε δύο φορές σκοράροντας δύο σπουδαία γκολ και ίσως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα ή δύο ακόμη γκολ απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Ήμασταν λίγο άτυχοι με το πέναλτι μπορώ να πω και το να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό δεν είναι και τόσο καλή εμπειρία. Είναι ποδόσφαιρο και αυτά μπορούν να συμβούν και απλά κοιτάμε μπροστά τώρα. Κάναμε πολλά καλά πράγματα απέναντι στον Απόλλωνα και αυτοί όχι τόσα απέναντι μας. Είμαστε σε μία καλή θέση και τα αποτελέσματα κάποιες φορές μπορεί να είναι σαν αυτό κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι την Παρασκευή και φυσικά να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Πως πάει η προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου;

“Είμαστε σε καλό δρόμο, είχαμε περισσότερες μέρες να ξεκουραστούμε . Είχαμε λιγότερη ξεκούραση πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα και τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι”.

Ο κόσμος μας στον αγώνα με τον Απόλλωνα έδωσε και πάλι δυναμικά το παρών του. Πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται δίπλα σας και στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ε.Ν. Παραλιμνίου;

“Δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα πάλι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μπορούσαμε να νιώσουμε την ατμόσμφαιρα. Φυσικά είναι πολύ καλύτερο το για τους παίκτες να αγωνίζονται σε τέτοιο περιβάλλον και έτσι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Νιώθουμε την υποστήριξη τους πάντα και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε και τους βλέπουμε και μας βοηθούν πολύ. Θα θέλαμε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο να μας στηρίζουν”.