Ο ψυχωμένος Ακρίτας έβαλε “μπλόκο” στον Άρη και έφυγε από τη Λεμεσό με βαθμό (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση ο Ακρίτας Χλώρακας έκανε την έκπληξη της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, καθώς εξήλθε ισόπαλος με το “άγονο” 0-0 απέναντι στον Άρη Λεμεσού στο “Limassol Arena”. Τους 11 βαθμούς έφθασε η ομάδα της Πάφου και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μπρούνο Ακράποβιτς ήταν εξαιρετικά οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας με σχετική άνεση τους επιθετικούς του Άρη μακριά από την εστία του Περντρέου.

Ο Ακρίτας μάλιστα θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό, ωστόσο το μακρινό σουτ του Ελ Τζεμιλί εξουδετέρωσε δύσκολο ο Βάνα Άλβες.

Mε το “καλημέρα” της επανάληψης οι αριθμητικές ισορροπίες στον αγώνα άλλαξαν. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό ο Άρης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο λόγω απευθείας αποβολής του Μπρόρσον. Ο Σουηδός αμυντικός ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Σταύρο Γαβριήλ.

Στα λεπτά που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι ήταν σε σύγχιση, όμως οι παίκτες του Ακρίτα δεν εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που υπήρχαν στην άμυνα του Άρη.

Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης η ομάδα της Χλώρακας απώλεσε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και να φύγει με το τρίποντο από τη Λεμεσό. Ο Βάσκο Λόπες έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάνα Άλβες.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Άρη. Στο 91′ το σουτ του Γιαμπλόσκι έφυγε πάνω από την εστία του Περντρέου.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: