Πάφος FC: 18 χιλιάδες δώρα σε όλους τους μαθητές της επαρχίας Πάφου (vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μια πρωτόγνωρη πρωτοβουλία και πράξη έφερε εις πέρας το Σωματείο της ΠΑΦΟΣ FC!

Οι γαλάζιοι μέσα απο μια πρωτότυπη ιδέα και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, διαμοίρασαν δώρα σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Πόλης και Επαρχίας Πάφου. Ο αριθμός των δώρων πέραν των 18000,δώρα τα οποία συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν σε αναμνηστικές τσάντες και παραδόθηκαν σε κάθε νηπιαγωγείο, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια.

34 νηπιαγωγεία, 39 δημοτικά σχολεία, 11 γυμνάσια, 9 λύκεια και τεχνικές σχολές καθώς και ιδιωτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, δέχτηκαν τα δώρα της ομάδας μας.

Η κίνηση αυτή κάλυψε κάθε γωνιά της Πόλης της Πάφου και γενικότερα όλης της Επαρχίας μας, σε μια ακτίνα πέρα των 160 χιλιομέτρων, από την Κοινότητα των Κουκλιών μέχρι και τον Κάτω Πύργο Τυλληρίας, καλύπτοντας κάθε σχολική μονάδα.

Στην όλη διαδικασία συμμετείχε όλο το προσωπικό της ομάδας μας, της Ακαδημίας, εθελοντές καθώς και μέλη εκπαιδευτικών απο κάθε σχολείο.

Το εκπληκτικό αυτό εγχείρημα πραγματοποιήθηκε χάρις την βοήθεια και την στήριξη όλων των πιο πάνω αλλά και μέσω της συμβολής του κ. Γιώργου Ιωάννου και της εταιρείας KORANTINA HOMES και του κ. Φίλιππου Γεωργίου και της εταιρείας AGG LUXURY HOMES LTD οι οποίοι χορήγησαν την όλη προσπάθεια και την αγορά των δώρων.

Η ΠΑΦΟΣ FC διαχρονικά και φέτος όσο ποτέ άλλοτε, στηρίζει και αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Η πράξη αυτήν ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει έτσι ώστε το Σωματείο της Πόλης μας να ευχαριστήσει τη νεολαία της Πόλης και Επαρχίας Πάφου για την τόσο θερμή και μαζική στήριξη τους.