Β’ Κατηγορία: “Tρένο” η Πέγεια… Κέρδισε και την Αγία Νάπα! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής συνεχίστηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η ομάδα της Πέγειας 2014, καθώς κέρδισε στην έδρα της την Αγία Νάπα με 2-1!

Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαρωτική πετυχαίνοντας δύο γκολ παίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά το σκορ άνοιξε ο Van Velzen στο 16ο λεπτό. O Oλλανδός με ωραία προβολή έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα στο 16ο λεπτό.

Δέκα περίπου λεπτά αργότερα οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να βάλουν γερές βάσεις νίκης. Αυτή την φορά δίκτυα βρήκε ο Χαμπίμπ Ουεσλατί με φοβερό σου εκτός περιοχή. Το 2-0 ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν στροφές δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Αγίας Νάπας να δημιουργήσει τις δικές της ευκαιρίες.

Στο 64ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης δείχνοντας υπερβολική αυστηρότητα απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση τον Χαμπίμπ Ουεσλατί. Όπως ήταν λογικό οι 500 περίπου φίλοι της Πέγειας αντέδρασαν έντονα στην απόφαση αυτή.

Στο 79ο λεπτό το αριθμητικό πλεονέκτημα της Αγίας Νάπας στον αγωνιστικό χώρο χάθηκε. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων Tientcheu αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ και πήρε πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Αγίας Νάπας μετά από μία αντεπίθεση κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει στο σκορ. Συγκεκριμένα το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Σταυρινός Κωνσταντίνου.

Με το σημερινό τρίποντο η Πέγεια σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 25 βαθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: