“Δεν θα φύγουν οι ομάδες από το Στ. Κυριακίδης”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Βουλευτής Πάφου (ΔΗΣΥ) Χαράλαμπος Πάζαρος με ανάρτηση σου τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει για τις εξελίξεις με το θέμα της ανακαίνισης του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης”.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που ενημερώθηκα σήμερα επίσημα από τον φίλο πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης ότι τα θέματα που συζητήσαμε, τόσο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση μας στις 5/7/22 όσο και σε μετέπειτα τηλεφωνικές μας επαφές, για το ταρτάν του Παφιακού Σταδίου και τον κίνδυνο οι δύο ομάδες της Α’ κατηγορίας ποδοσφαίρου της επαρχίας μας να αγωνίζονται εκτός Πάφου, πως ο ΚΟΑ διευθέτησε τα θέματα.

Δεν χάσαμε το κονδύλι για το ταρτάν, ούτε και οι ομάδες μας θα μετακινηθούν, όπως ήταν εξ’ αρχής ο στόχος μας. Όπως με ενημέρωσε ο κ. Μιχαηλίδης, ο ΚΟΑ θα προχωρήσει στην προσφορά του και θα υπάρχει ειδική ρύθμιση/συμφωνία για τις εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ομάδες της Πάφου και οι αθλητές μας αλλά και να αντικατασταθεί επιτέλους το ταρτάν του Παφιακού.

Ευχαριστώ θερμά τον ΠτΔ για την δική του συμβολή αμέσως μόλις έλαβε γνώση του περιεχομένου της επιστολής μου ημερομηνίας 4/1/22 που του απέστειλα αλλά και μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησης μας στο προεδρικό στις 9/2/22, τον ΚΟΑ και ειδικά τον Πρόεδρο του κ. Μιχαηλίδη που τήρησε τα λόγια του, που παρά την αμφισβήτηση που δέχθηκε, αθόρυβα και μεθοδικά έκανε πράξη τα λόγια του.