Γ’ Κατηγορία: Ματσάρα και νίκη στις καθυστερήσεις για την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η ΕΝ.Α.Δ Πόλεως Χρυσοχούς το απόγευμα του Σαββάτου (19/11), καθώς κέρδισε με γκολ στις καθυστερήσεις τον Εθνικό Λατσιών με 4-3 για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Ματσάρα με έντονες συγκινήσεις, ανατροπές του σκορ και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς, εκεί όπου η ΕΝ.Α.Δ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαγγελοδήμου στο 6ο λεπτό.

Η απάντηση της ομάδας του Κώστα Καϊάφα ήταν άμεση και εκκωφαντική, καθώς μέχρι το 25ο λεπτό κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί με 2-1. Αρχικά ο Μασάδο ισοφάρισε σε 1-1 στο 15′ για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Ανδρέας Πιτταράς στο 24ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Εθνικού Λατσιών κατάφερε να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα με τον Γαβριήλ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 του α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 58ο λεπτό με τον Νικόλα Χριστοφίδη να ευστοχεί σε χτύπημα πέναλτι και να σημειώνει το 3-2.

Η ομάδα των Λατσιών όμως είχε ακόμη απάντηση, καθώς στο 79′ ισοφάρισε σε 3-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παπαγγελοδήμου.

Η φάση που έμελλε να κρίνει τον αγώνα έγινε στο 92ο λεπτό. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και της ΕΝ.Α.Δ Ανδρέας Πιτταράς με το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό 4-3 δίνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Με το τρίποντο η ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: