Αυτή την ΠΑΦΟ δεν την σταματάει ΚΑΝΕΙΣ… Νέο “θύμα” της η Ομόνοια (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπροστά από πάνω έξι χιλιάδες φίλους της η Πάφος FC παίζοντας εξαιρετικά κέρδισε την Ομόνοια με 3-0 και συνεχίζει ακάθεκτη την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα Cyta. Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να είναι η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα με 20 βαθμούς και σε απόσταση πέντε βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Λεμεσού.

To σκορ στον αγώνα άνοιξε στο 26ο λεπτό ο Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την γλυκιά σέντρα του Ζάιρο έστειλε την μπάλα στο πλεκτό με προβολή.

Στα “μελανά” σημεία του πρώτου μέρους ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Ζάιρο Ντα Σίλβα στο 32′. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ δεν “κρατιόταν”. Αρχικά με το γκολ-πέναλτι του Βαλακάρι σημείωσε το 2-0 στο 60ο λεπτό, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Γουίλι Σεμέδο. Ο Αφρικάνος εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Τάνκοβιτς και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ουζόχο σημειώνοντας το 3-0.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: