Eπέστρεψε στις νίκες με ΤΡΙΑΡΑ επί του Ερμή η Πέγεια! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο ντεμπούτο του Νικόλα Μαρτίδη στον πάγκο της, η Πέγεια 2014 κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, επικρατώντας του Ερμή στην Αραδίππου με 3-1!

Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το γκολ του Rocha στο 10ο λεπτό, εντούτοις οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ με αντεπίθεση διαρκείας και τρία πολύ όμορφα γκολ κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρους τους δεδομένα και να φύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους από την Αραδίππου.

Αρχικά οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 39′ με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Ο Καρίμ Μπεν-Κμαγιάλ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Χοράτσκα σημειώνοντας το 1-1.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, αυτή την φορά με σκόρερ τον Άλεξ Φερνάντεζ. Ο βραχύσωμος Αργεντίνος εξτρέμ με κεφαλιά “ψαράκι” έστειλε την μπάλα στο πλεκτό διαμορφώνοντας το 1-2 του α’ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνηση ιδανικά για την Πεγειώτικη ομάδα, καθώς 7 λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή ο Άλεξ Φερνάντεζ βρήκε και πάλι δίκτυα. Αυτή την φορά ο νεαρός ποδοσφαιριστής με ωραίο φαλτσαριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Με την σημερινή νίκη η Πέγεια έκανε “άλμα” στην βαθμολογία, καθώς ανέβηκε στην 9η θέση με έξι βαθμούς συγκομιδή.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: