“Εφτάψυχος” ο Ακρίτας Χλώρακας… Κέρδισε και ανέβηκε κορυφή! (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε παιχνίδι στο οποίο ο Ακρίτας ισοφαρίστηκε δύο φορές, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πάρει έναμ πολύ σημαντικό τρίποντο, κερδίζοντας στην έδρα του την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-2. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η ομάδα της Χλώρακας με 53 βαθμούς συγκομιδή!

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στον αγώνα για την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπεσάρτ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, σημειώνοντας το 1-0 πολύ νωρίς στο ματς.

Το σύνολο του Ζλάκτο Μπάσιτς δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει και το δεύτερο γκολ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Αντιθέτως, η ομάδα της Αναγέννησης στις λίγες επιθετικές της προσπάθειες κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 25ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Θεράποντος, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η απάντηση του Ακρίτα ήρθε επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32′. Ο Βασίλης Δημοσθένους χρίστηκε σκόρερ αυτή την φορά βάζοντας και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους. Το 2-1 ήταν αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στο 75ο λεπτό η ομάδα της Δερύνειας κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου σε 2-2 και πάλι με πέναλτι. Αυτή την φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Φίλιπ, ο οποίος ευστόχησε φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ο Ακρίτας παρά το αρχικό “σοκ” της ισοφάρισης δεν τα έβαλε κάτω και ανταμείφθηκε με “χρυσό” σκόρερ τον Ματσέλο Τόρρες. Ο Αργεντίνος μετά από κόρνερ στο 86ο λεπτό έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στην οροφή των δικτύων. Το 3-2 ήταν και τελικό αποτέλεσμα!