Ακρίτας κατά της διαιτησίας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η διαιτητικές αποφάσεις του χθεσινού αγώνα του Ακρίτα κόντρα στον Αχυρώνα Λιοπετρίου ήταν η “σταγόνα” που ξεχείλισε το ποτήρι για την διοίκηση του σωματείου της Χλώρακας, η οποία με ανακοίνωση της στρέφεται κατά της Κυπριακής διαιτησίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ακρίτα:

Στους τελευταίους αγώνες του Ακρίτα Χλώρακας, έχουμε παρατηρήσει συνεχείς λανθασμένες αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τον σημερινό αγώνα όπου είδαμε μια σειρά λανθασμένων αποφάσεων, σκληρά – αντιαθλητικά μαρκαρίσματα τα οποία έμειναν ατιμώρητα και τα οποία οδήγησαν και στο σοβαρό τραυματισμό νεαρού ποδοσφαιριστή μας.

Προφανώς η μετριοπαθής στάση μας και το γεγονός ότι σαν Δ.Σ αποφεύγουμε τα σχόλια περί διαιτησίας, κάποιοι το έχουνε εκλάβει ως αδυναμία. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στην φετινή πορεία του Ακρίτα εμείς δεν θα το επιτρέψουμε αρχής γενομένης απο τον σημερινό αγώνα και το σημερινό διαιτητικό τρίο. Ήδη το Δ.Σ συγκεντρώνει το απαραίτητο οπτικό-ακουστικό υλικό και θα προχωρήσουμε άμεσα σε καταγγελία και των τριών διαιτητών του σημερινού αγώνα.

Δ.Σ Ακρίτας Χλώρακας