Αυτό είναι το “κρυφό” μυστικό του Σίμου και του Πολύβιου που ίσως δεν ξέρετε

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο team manager της Πάφος FC, Σίμος Παναρέτου και ο Εκπρόσωπος Τύπου, Πολύβιος Πάλιουρας είναι στο άνθρωποι που μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας εργάζονται σκληρά και πολλές φορές αθόρυβα για να επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα που βλέπει ο κόσμος στο τέλος της ημέρας.

Οι δύο τους, αν και ο ένας μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω από αυτές καλύπτουν τα καθήκοντα τους πάντα με μεγάλη προσπάθεια και ευγένεια είναι φορές που θέλουν να σφίξουν τα χέρια και να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους όπως έκαναν στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά χθες βράδυ.

Εκείνο που δεν ξέρει όμως ίσως ο περισσότερος κόσμος είναι ότι ο Σίμος και ο Πολύβιος έχουν μια σειρα από διαδικασίες που ακολουθούν πριν να ξεκινήσει ένας αγώνας. Διαδικασίες που για κάποιους μπορεί να χαρακτηρίζονται ως “ιεροτελεστία” για κάποιους άλλους ως “γούρι” ενω για κάποιους τρίτους ίσως και “δεισιδαιμονίες”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γούρια των δυο παιδιών μέχρι στιγμής τους βγαίνουν όπως όλα δείχνουν οπότε ας τα διατηρήσουν!!! Εμείς πέραν της αποκάλυψης αυτής θα μείνουμε ως έσω για να μην γρουσουζεψουμε τις συνήθειες τους αφού θέλουμε να συνεχίσουν να τους βγαίνουν και να …αποδίδουν καρπούς.

Η φωτογραφία είναι από τους χθεσινούς τους πανηγυρισμούς!