Ματσάρα στην Τεχνική με γυναικείο Παφιακό και Πανεπιστήμιο Κύπρου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο της Τεχνικής Σχολής ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες του Παφιακου και του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι που κρίθηκε στα 5 σετ νικήτρια ήταν η ομάδα του Πανεπιστημίου με 2-3 σετ.

Το παιχνίδι είχε ωραία εναλλαγή στο σκορ αφού ο Παφιακος προηγήθηκε με 1-0 σετ, ισοφάρισε ο ΑΠΟΚ σε 1-1 και ο Παφιακος προηγήθηκε ξανά με 2-1 σετ σε ένα 3ο σετ που η ομάδα του Μάριου Παναγίδη ήταν πραγματικά κυρίαρχη.

Το πιο περιπετειώδες ήταν το 4ο σετ όπου ο νικητής κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες και τον πόντο. Ο ΑΠΟΚ αν και βρέθηκε προς το τέλος μπροστά με διάφορα τριών πόντων ο Παφιακός αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού περνώντας κεφάλι στο 24-23 με τις φιλοξενουμενες να αντιδρούν αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και αντιμέτωπες με match point και φέρνοντας τα κάτω πάνω πήραν τα σετ με 24-26 κάνοντας το 2-2.

Στο σημείο αυτό ο προπονητής του Παφιακου διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές κάνοντας λόγο για λανθασμένη απόφαση κάτι που έφερε και τη διαφορά στο σκορ.

Στο ται μπρεικ το παιχνίδι πήγε σχεδόν πόντο πόντο με τον ΑΠΟΚ να παίρνει ελαφρύ προβάδισμα 8-5 στην αλλαγή των γηπέδων. Ο Παφιακος αντέδρασε έφερε το παιχνίδι στο 7-9 όμως ο ΑΠΟΚ δεν έχασε την συγκέντρωση του και έμεινε μπροστά στο σκορ διευρύνοντας τη διαφορά στους 4 πόντους με 7-11.

Μετά το ταιμ άουτ του Παναγιδη η ομάδα κέρδισε ξανά 2 πόντους οδηγώντας το παιχνίδι στο 9-11 διάφορα που πάνω κάτω κύλησε για το υπόλοιπο ματς με τον ΑΠΟΚ να κερδίζει τελικά το σετ με 11-15 και το παιχνίδι με 2-3 σετ.

Ο Παφιακός αγωνίστηκε σήμερα, στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος με απουσίες.