Ά. Ασπιώτης στο “ΑthlitikaPress” : “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να φέρουμε τίτλους στην Πάφο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AthlitikaPress” μίλησε αποκλειστικά ο 30χρονος πετοσφαιριστής του Παφιακού Άκης Ασπιώτης. Ο Ελλαδίτης παίκτης αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας και όχι μόνο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Πως αξιολογείς την μέχρι στιγμής πορεία του Παφιακού στο φετινό πρωτάθλημα;

“Η μέχρι τώρα πορεία μας νομιζω είναι αρκετά καλή, εκτός από μια κακή εμφάνιση που κάναμε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια”.

Θεωρείς ότι ο Παφιακός έχει τα φόντα στην φετινή σεζόν να διεκδικήσει τίτλους;

“Σαν ομάδα νομίζω ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστική, παίζουμε καλό βόλεϊ κατά διαστήματα. Δεν θα μιλήσω για φαβορί, αλλά πιστεύω οποία ομάδα βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση στους τελικούς θα πάρει και τους τίτλους”.

Σε τι πιστεύεις οφείλεται το γεγονός ότι έχετε αστάθεια στην απόδοση σας στο φετινό πρωτάθλημα;

“Η αστάθεια που έχει δείξει η ομάδα μας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην κατάσταση με τον κορωνοϊό. Είμαστε ήδη τρεις βδομάδες χωρίς παιχνίδια και είναι δύσκολο όταν έχεις κρούσματα στην ομάδα να κάνεις προπόνηση με πέντε ή έξι παίχτες. Επίσης οφείλεται στο γεγονός ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ κατά την διάρκεια της σεζόν, οπόταν η αστάθεια στον αγωνιστικό μας ρυθμό είναι λογική μέχρι ενός σημείου, όμως πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στα play-offs”.

Τι άποψη έχεις για τις υπόλοιπες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος;

“Από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος θεωρώ ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει δείξει την μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η Ομόνοια κάθε χρόνο είναι το φαβορί και διεκδικεί τον τίτλο. Ανόρθωση και Αναγέννηση Δερύνεια είναι ανταγωνιστικές ομάδες που δύσκολα χάνουν. Το Παραλίμνι είναι μία ομάδα που κάνει προσπάθειες να μπει ανάμεσα στις δυνατές ομάδες. Όσο αφορά τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕ Καραβά θεωρώ ότι παρότι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις δεν μπορείς να τις υποτιμήσεις γιατί είναι ικανές να κάνουν ζημιά”.

-Σε ότι αφορά την προσωπική σου απόδοση. Εισαι ευχαριστημένος με τις φετινές σου εμφανίσεις;

“Η προσωπική μου απόδοση εξαρτάται από την ομαδική μας απόδοση. Εφόσον νικάει η ομάδα μου και εγώ έχω βοηθήσει γι’ αυτό τότε είμαι ευχαριστημένος”.

-Στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε το στάδιο “Αφροδίτη” να γεμίζει με οπαδούς του Παφιακού. Πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Που πιστεύεις ότι οφείλεται το γεγονός αυτό;

“Την πρώτη χρονιά μου στον Παφιακό που πήραμε το κύπελλο αλλά και την δεύτερη που πήραμε πρωτάθλημα, η έδρα μας έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί το “Αφροδίτη” ήταν γεμάτο και είχαμε τον κόσμο μας δίπλα μας που μας ωθούσε στα δύσκολα! Σίγουρα με την τωρινή κατάσταση με τον κορωνοϊό αυτό δεν είναι δυνατόν, αλλά παρ’ όλ’ αυτά μπορούμε να έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Ο ΠΑΦΙΑΚΟΣ είναι η ομάδα της Πάφου, η οποία όχι μόνο διεκδικεί αλλά φέρνει και τίτλους στην επαρχία. Θέλουμε τον κόσμο ξανά δίπλα μας να πιστέψει σ εμάς και με την βοήθεια του να φέρουμε ξανά τίτλους στην Πάφο”.