Η συγκινητική Ιστορία του Παφίτη ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ- Οι κόποι, η αυταπάρνηση και η επιβράβευση

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της νεανικής κατηγορίας του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Αθανασίου σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η αθλητική ιστοσελίδα του Reporter, OMADA. Ο μεσοεπιθετικός, γέννημα του 2004, πήρε και επίσημα μεταγραφή στην U19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την αντίστοιχη του ΑΠΟΕΛ έστω και με την μορφή δοκιμής αφού αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το προσεχές Καλοκαίρι.

Ο Ανδρέας με καταγωγή από τη Μεσόγη, είναι το απ΄το παράδειγμα της δικαίωσης όσων εργάζονται σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Από πολύ μικρός εγκατέλειψε το σπίτι και την οικογένειά του και εγκαταστάθηκε στη Λευκωσία στα πλαίσια προγραμμάτων ανάπτυξης του ΑΠΟΕΛ.

Οι απαιτητικές συνθήκες του επαγγελματισμού ανάγκασαν το μικρό παιδί να ζει μεταξύ Λευκωσίας και Πάφου μακριά από την οικογένειά του αλλά με ένα και μοναδικό στόχο, να διεκδικήσει το όνειρό του να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Όσοι γνωρίζουν τον Ανδρέα αλλά και την οικογένειά του θα μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι όλα αυτά τα χρόνια πίστεψαν όσο κανείς άλλος στις σπουδαίες δυνατότητες του μικρού, επένδυσαν και χρόνο και χρήμα και ψυχολογία και τελικά φαίνεται οι προσπάθειές τους τελικά να δικαιώνονται.

Μπράβο στον Ανδρέα και είμαστε σίγουροι πως μια ημέρα θα κάνει περήφανη, πολύ περισσότερο από ότι ήδη την κάνει, τόσο την Πάφο όσο και την Κύπρο μας με τις αποδόσεις και τις επιτυχίες του.

Πληροφορίες/ Φωτογραφίες: omada/Reporter