Έδειξε χαρακτήρα ο Φοίνικας Αγ. Μαρίνας κερδίζοντας με ανατροπή! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ συνέχισε ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Η ομάδα της Γιαλιάς για την 12η αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της ομάδας του Πρόοδου Καϊμακλίου με 2-1 και “έπιασε” τον Εθνικό Λατσιών στην 3η θέση της βαθμολιγίας με 24 βαθμούς.

Παρότι το σύνολο του Στέλιου Σοφοκλέους αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, εντούτοις όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, καταφέρνοντας να πάρουν ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει ο Φοίνικας για άνοδο στην Γ’ Κατηγορία.

Κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ κοντά στο 20ο λεπτό.

Απ’ εκεί και έπειτα επικράτησε “μονόλογος” του Φοίνικα, ωστόσο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος δεν τις αξιοποίησαν, με αποτέλεσμα ο Πρόοδος να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Στην επανάληψη η ασφυχτική πίεση της ομάδας της Αγίας Μαρίνας απέφερε “καρπούς”. Το ματς στα ίσα έφερε ο Μιχάλης Χατζηζηνοβίου, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ σημείωσε το 1-1.

Η συνέχεια ανήκε και πάλι στην ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους, η οποία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να ανατρέψει το σκορ, όμως τα δοκάρια και η αστοχία δεν της το επέτρεπαν, με αποτέλσμα το ισόπαλο 1-1 να παραμείνει μέχρι και τα τελευταία στάδια του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης φάνηκε η ποιότητα του θηριώδη επιθετικού του Φοίνικα Χρήστου Χατζηζηνοβίου, που με ωραία προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1