Μεγάλη νίκη για την Γεροσκήπου FC στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ιωάννου! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Γεροσκήπου FC, η οποία επικράτησε στο Γήπεδο του Μουττάλου του Εθνικού Λατσιών με σκορ 2-1. Τους 16 βαθμούς έφθασε η ομάδα της Πάφου, η οποία μείωσε την απόσταση από τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ιωάννου στον πάγκο τους οι “κυανέρυθροι” έδειξαν από τα πρώτα μόλις λεπτά της αναμέτρησης ότι θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο και τα κατάφεραν.

Αρχικά, το σκορ άνοιξε για τους τυπικά γηπεδούχους ο Τζέρεμι στο 25ο λεπτό, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-0.

Στην συνέχεια και όσο κυλούσε ο χρόνος το παιχνίδι γινόταν όλο και πιο σκληρό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ποδοσφαιριστών.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, ο πολύπειρος επιθετικός Κώστας Σολωμού με φοβερό διαγώνιο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 2-0 ήταν αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να είναι σκληρό, με τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ιωάννου να αμύνονται εξαιρετικά και να κρατούν με σχετική ευκολία ανέπαφη την εστία τους.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Λατσιών ήταν να μειώσει στο σκορ στο 80ο λεπτό με την κεφαλιά του Χριστοδούλου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στα αρνητικά για την ομάδα της Γεροσκήπου ήταν το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Σολωμού. Ταυτόχρονα, “μελανό” σημείο στον αγώνα αποτελεί και ο σοβαρός τραυματισμός του Πάρη Αχιλλέως στο πρώτο ημίχρονο.