Σημαντικές επιτυχίες για τους κολυμβητές του Ν.Ο. Πάφου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αρκετές και σημαντικές επιτυχίες είχαν οι κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου το τελευταίο διάστημα, γεγονός που αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στις τάξεις του Ομίλου!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην πιο κάτω ανακοίνωση του Ν.Ο. Πάφου:

Υπάρχει μεγαλύτερη ψυχική ικανοποίηση από το να βλέπεις τα παιδιά σου, τους αθλητές μας να είναι ευτυχισμένοι που πέτυχαν τους στόχους τους; Είμαστε περήφανοι για τις διακρίσεις και για τις επιτυχίες τους για τον καθένα ξεχωριστά. Τρεις αθλητές μας, μας χάρισαν ασύλληπτες στιγμές όταν μέσα σε ένα μήνα πετύχαμε 3 υψηλούς στόχους.

Στην Αθήνα στο διεθνές meeting πριν δύο εβδομάδες, πετύχαμε 2 μεγάλες νίκες αφού την δεύτερη θέση κατέλαβε ο αθλητής μας Χρίστος Μανώλη και την τρίτη θέση η Μαρία Ερόκινα. Επιπλέον η Μαρία βραβεύτηκε σαν η καλύτερη νέα κολυμβήτρια για το 2020 -2021!

Επίσης η επιτυχία του Αντώνιο Νικολάου που με τις επιδόσεις του έχει επιλεχθεί να αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες νέων κολύμβησης που θα διεξαχθούν στην Ρώμη στις 6 – 11 Ιουλίου 2021.

Η σωστή δουλειά που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Πάφου με τον προπονητή του Αναστάσιου Ναζλίδη, είναι το επιστέγασμα των πιο πάνω.

Επιπλέον να τονίσουμε ότι ο Αντώνιο προπονείται σε κολυμβητήριο 25μ. σε αντίθεση με τους αθλητές άλλων πόλεων που έχουν το προνόμιο να προπονούνται σε κολυμβητήριο 50μ.

Γι’ αυτό είναι άξιος συγχαρητηρίων αφού ξεπέρασε τον εαυτό του, προσπαθώντας να αφοσιωθεί στα μαθήματα του αλλά και να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του με τις απαιτητικές προπονήσεις! Ευχαριστούμε τον προπονητή, Αναστάσιο Ναζλίδη και όλους του αθλητές που μας κάνετε περήφανους και φέρνετε επιτυχίες στην Πάφο μας!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αντώνιο!