Ήττα ΣΟΚ για την Πέγεια στις καθυστερήσεις… (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα δέχθηκε η Πέγεια από την ΑΠΕΠ Πιτσιλλιάς για την 17η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας με σκορ 1-2. Οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ πλέον έχουν “συγκάτοικο” την Ομόνοια 29ης Μαΐου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φανερά επηρεασμένο από την κούραση και τους συνεχόμενους αγώνες εμφανίστηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο το σύνολο του Γιάννη Χριστοδούλου. Από την άλλη, η ομάδα της ΑΠΕΠ έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία της, κρατώντας με σχετική άνεση το μηδέν στα μετόπισθεν. Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε με το “άγονο” 0-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ 55ο λεπτό με τον Αλεξάνδρου. Το γκολ αυτό “ξύπνησε” τους ποδοσφαιριστές της Πέγειας, οι οποίοι άρχισαν να πιέζουν την άμυνα της ΑΠΕΠ με στόχο την ισοφάριση.

Αφού απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 1-1, ο Κάριμ Μπέν Κμαγιάλ κέρδισε πέναλτι στο 75ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για να ισοφαρίσει στο σκορ η Πέγεια.

Απ’ εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ που τους έδινε τη νίκη, κλείνοντας τους ποδοσφαιριστές της ΑΠΕΠ στα καρέ τους. Βέβαια, η ομάδα της Πιτσιλλιάς έδειξε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ότι μπορεί να κάνει την ζημιά στην αντεπίθεση.

Στο 94ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που τελικά έκρινε το ματς. Μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα της Πέγειας, ο Στέλιος Κωνσταντίνου βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας τη νίκη στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με σκορ 1-2.