Μία ανάσα από τον τίτλο ο Διόνυσος Έμπας!!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης (3/3) ο Διόνυσος Έμπας, καθώς επικράτησε στην έδρα του με 3-1 σετ επί του Φοίνικα Πύλας. Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών και στην άνοδο βρίσκεται ο Διόνυσος με το αποψινό τρίποντο.

Οι δύο ομάδες “πάλεψαν” για να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο σετ και αυτό αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι εκεί που η μπάλα “έκαιγε” κερδίζοντας το με 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι πετοσφαιριστές του Διόνυσου μπήκαν με φόρα από το κερδισμένο πρώτο και κατάφεραν να επικρατήσουν πιο άνετα αυτή την φορά. Η ομάδα της Έμπας έκανε το 2-0 στα σετ με σκορ 25-16.

Ο Φοίνικας Πύλας παρότι βρισκόταν με την “πλάτη στον τοίχο” εντούτοις είχε απάντηση στο τρίτο σετ. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πολύ σκληρό “καρύδι”, καθώς κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στα σε με σκορ 17-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, ο Διόνυσος πήρε από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος. Με 25-21 και 3-1 στα σετ πήρε το τρίποντο και μαζί μία τεράστιας σημασίας νίκη.