Πορεία πρωταθλητισμού η Ακριτάρα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όταν το περασμένο Καλοκαίρι “χτιζόταν” το ρόστερ του Ακρίτα, λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Λίγους μήνες αργότερα, το σωματείο της Χλώρακας μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς σε δέκα αγώνες που αγωνίστηκε κατάφερε να κερδίσει πέντε φορές, να φέρει τρεις ισοπαλίες και να δεχθεί μόλις δύο ήττες!

Με την σημερινή εκτός έδρας νίκη επί της Αγίας Νάπας (ΔΕΣ ΕΔΩ), ο Ακρίτας ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκομιδή 18 βαθμούς, την στιγμή που ο πρωτοπόρος Άρης Λεμεσού έχει 24 βαθμούς. Μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου έπαιξε δύο παιχνίδια λιγότερα από τις πλείστες ομάδες της Κατηγορίας, ματς που θα κληθεί να αγωνιστεί στο ερχόμενο διάστημα.

Ενδεικτικό της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιούν οι “πράσινοι” στην φετινή σεζόν είναι και το γεγονός ότι ο Ακρίτας διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας παθητικό μόλις 5 γκολ! Επιπλέον, αγνοεί την ήττα από τις 26 Σεπτεμβρίου και τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια δεν έγιναν τυχαία, αλλά με την σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου, αλλά και της διοίκησης. Όλοι μαζί κατάφεραν να μετατρέψουν το ιστορικότερο σωματείο της επαρχίας μας σε μία ομάδα ικανή για όλα στην φετινή σεζόν!!