Πάρε θέση δίπλα στην ομάδα του ΑΠΟΠ! (Εισιτήρια διαρκείας)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσιάζει με ανακοίνωση της η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΠ!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Blue Season Card τώρα για όλους!!
Με 60% έκπτωση, στην τιμή των μόλις 20 Ευρώ!
Μετά και την ολοκλήρωση της περιόδου των ανανεώσεων, το φίλαθλο κοινό της Πάφου, έχει από σήμερα την ευκαιρία να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας για την καινούρια σεζόν και να εξασφαλίσει θέση με την αγαπημένη του ομάδα στην Basket League!
Ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και ως ένδειξη της εκτίμησης, του σεβασμού αλλά και της αναγνώρισης προς τον κόσμο του ΑΠΟΠ για την πολύτιμη προσφορά του προς το Σωματείο μας, η Blue Season Card της ομάδας, κυκλοφορεί από σήμερα με 60% έκπτωση και στην τιμή των μόλις 20 Ευρώ!
Στόχος του Σωματείου μας, παραμένει μια δυνατή και αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στα σαλόνια της κυπριακής καλαθόσφαιρας η οποία επιδιώκουμε να ενισχυθεί με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση του φίλαθλου κοινού στο γήπεδο!
Με τα εισιτήρια διαρκείας, κλείνετε τη θέση σας στο Άκης Κλεάνθους προκειμένου να γίνετε κι εσείς μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, στις εντός έδρας αναμετρήσεις (ανδρών και γυναικών) της Basket League! Το μπασκετικό γήπεδο πλέον, ανήκει σε όλους, απλούς φιλάθλους, οργανωμένους, οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένους.
Η Blue Season Card, διατίθεται:
· Διαδικτυακά: Μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook
· Τηλεφωνικά:
99437668 Γιάννα
Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι στη διάθεσή σας καθημερινά 09:00-13:00 & 15:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00.
· Κατά τόπους: Palazzio cafe