Νέα μεταγραφή για την Πάφο αλλά δεν θα φορέσει τα μπλε

Από: Μαρίνα Σταύρου

Νέο ποδοσφαιρικό απόκτημα για την Πάφος FC είναι ο διεθνής Λετονός ποδοσφαιριστής Arturs Karasausks ο οποίος όμως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο Athlitikapress.com δεν θα φορέσει τα μπλε.

Η Πάφος είναι διαμετακομιστικός σταθμός για τον 27χρονο Λετονό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πάει με υποσχετική στην Riga FC που ανήκει στους ίδιους ιδιοκτήτες με την Πάφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το διεθνή Λετονό ποδοσφαιριστή Arturs Karasausks.

Ο Arturs Karasausks είναι 27 ετών (29/1/1992) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως οι Rubin Kazan και FC Wil 1900 καθώς και σε ομάδες της χώρας του όπως οι Skonto Riga, FK Liepaja και FK RFS. Έχει αναδειχθεί 2 φορές πρώτος σκόρερ Λετονίας! Ο Arturs εντάσσεται στο δυναμικό μας, για να βοηθήσει την ομάδα μας μελλοντικά!

Καλωσορίζουμε τον Arturs στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Arturs #ΠάφοςΕίσαι !
———————-
Pafos FC announces the agreement with the Latvian national footballer Arturs Karasausks.

Arturs is 27 years old (29/1/1992) and he plays as an Attacking Winger. He has played and has been member of well-known European and Latvian teams like Rubin Kazan, FC Wil 1900, Skonto Riga, FK Liepaja and FK RFS. He has been twice nominated as Top Scorer of Latvian championship!

We welcome Arturs to the big family PAFOS FC and we wish him good luck!

Arturs #YouArePafos!