Πρώτη συνάντηση στον Διόνυσο Έμπας… Στόχος η άνοδος στην Α’ Κατηγορία (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το βράδυ της 29/8 η ομάδα πετοσφαίρισης ΑΟ Διόνυσος Έμπας κάλεσε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης της Πάφου τους αθλητές της πρώτης ομάδας αντρών καθώς και τους παράγοντες-ιθύνοντες.

Υλοποιήθηκε η πρώτη επίσημη φετινή συνάντηση της ομάδας και ήταν μια όμορφη βραδιά με εκλεκτούς κυπριακούς μεζέδες. Συζητήθηκαν εις βάθος τα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι η ομάδα και πώς αυτά θα φέτος θα αντιμετωπιστούν και εν τέλει επιλυθούν.

Επιπροσθέτως ορίστηκε ο φετινός στόχος της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης της β κατηγορίας και η άνοδος στα σαλόνια της α κατηγορίας.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος, οι αθλητές και το προπονητικό team της εν λόγω ομάδας πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα παρευρέθησαν ο Άντρος Χαραλαμπίδης (Πρόεδρος), ο Απόστολος Γκέβρος (Εκπρόσωπος Τύπου), οι αθλητές Ιγνατίου Αλέξανδρος, Ιγνατίου Αντώνης, Φιλίππου Σοφοκλής, Τσαγγαρίδης Γεννάδιος, Παπακώστας Μιχάλης, Σοφοκλής Χριστοδούλου, Νικόλας Φιλίππου και Παναγιώτης Αντωνίου. Παρουσιάστηκε επίσης το φετινό προπονητικό team της ακριτικής ομάδας της Έμπας, ήτοι ο Χάρης Σαββίδης ως προπονητής της ομάδας αντρών/εφήβων, ο Παπακώστας Μιχάλης ως προπονητής παίδων/παμπαίδων και ο Αντρέας Αντωνίου ως προπονητής των miniκαι αρχαρίων τμημάτων.

Ο Πρόεδρος, οι προπονητές και οι αθλητές καλούν το κοινό όπως παρευρεθεί φέτος στα γήπεδα και υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδος.

Γκέβρος Απόστολος Εκπρόσωπος Τύπου ΑΟ Διονύσου Δικηγόρος