Ο Ακρίτας κέρδισε την Πάφος FC- Όλα όσα έγιναν στο Στ. Κυριακίδης (ΒΙΝΤΕΟ- ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Νίκη επί της Πάφος FC η οποία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και χωρίς τον βασικό της κορμό πέτυχε σήμερα το βράδυ ο Ακρίτας Χλώρακας στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.

Η ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου μπήκε σοβαρά και με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και απέναντι στη “δεύτερη” ομάδα της Πάφου είχε σαφώς περισσότερες αξιώσεις για ένα καλό αποτέλεσμα.

Σίγουρο το αποτέλεσμα δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή συμπεράσματα στον Στήβεν Πρέσλι όμως ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δει κάποιες από τις ρεζέρβες του και βεβαίως να ελέγξει την ετοιμότητά τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ με τον Άντη Νικολάου στο 23′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ ενώ το -20 πέτυχε ο Γκάμπριελ με αριστερό πλασέ σε τετ α τετ με τον Πέτρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές.

Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης τιμήθηκε και ο εμβληματικός αρχηγός της Πάφος FC, Πάμπος Δημοσθένους για την πολύχρονη προσφορά του στο σωματείο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) 

Πάφος FC: (Στήβεν Πρέσλι) Πέτρου, Αντωνίου, Ενρίκε, Ντέζμεκ, Παναγιώτου, Λελιούκιν, Λορράν, Στεφάνου, Χαριδήμου, Πολυδώρου, Ζαντής.

Αναπληρωματικοί: Αναστάσιος Χριστοφή, Γιώργος Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου και Αντρέας Κώστα

Ακρίτας Χλώρακας (Αγγελος Ευθυμίου): Καπετάνος, Μακρής, Νικολάου, Φιλίππου Δ., Σωκράτους (Α), Ρολάνδος Μιχαήλ, Μ. Πεκρής, Μουτίνιο, Αχ. Μιχαήλ, Χρ. Μακρής, Γκάμπριελ.

Αναπληρωματικοί: Αντρέας Βασιλείου, Λάμπρος Φυλακτού, Ονησιφόρος Πακταλιάς, Πόλυς Φιλίππου, Βλαντούτ Ποπ, Γιώργος Βάσου, Γιώργος βασιλείου, Στέργιος Καραϊτσίδης, Νικόλαος Μπαλαμπανίδης.

Διαιτητικό τρίο στο ματς είναι ο Ροβέρτος Κώστας με βοηθούς τους Σπύρο Παπακώστα και Ανδρέα Παναγιώτου