Όταν ο Σερ Άλεξ και η Γιουνάιτετ είχαν στο μικροσκόπιο τον superkid Λουλίνια (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΠΟΧΗΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αναμφίβολα η μεταγραφή του Λουλίνια στην Πάφος FC είναι μια μεγάλη επιτυχία για την διοίκηση της ομάδας η οποία αναμένεται να φέρει κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της.

Ο Luiz Marcelo Morais dos Reis κατά κόσμο Λουλίνια το 2007 όταν από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, σε μια από τις ιστορικότερες Βραζιλιάνικες ομάδες (2 Διηπειρωτικά, ένα Copa Libertadores, ένα Παναμερικανικό Κύπελλο, ένα κύπελλο Sudamericana, επτά πρωταθλήματα Βραζιλίας, τρία Κύπελλα Βραζιλίας και ένα Super Cup) και φορώντας το εθνόσημο στο στήθος έστρεψε και όχι άδικα τα βλέμματα της Γιουνάιτετ αλλά και των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών συλλόγων προς το μέρος του.

Ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον, σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα της εποχής (2007), παρακολουθούσε στενά την πορεία του νεαρού Βραζιλιάνου και μόνο κάτω από ατυχείς συγκυρίες δεν τον έντυσε στα χρώματα των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Σήμερα στα 28 του ο  Luiz Marcelo Morais dos Reis στην Πάφος FC έχει την καλύτερη του ευκαιρία να ανεβάσει ξανά την χρηματιστηριακή του αξία στα ύψη αφού προέρχεται από καλές και γεμάτες χρονιές και σίγουρα στο Κυπριακό πρωτάθλημα οι δυνατότητές του είναι δεδομένο ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητες.