Fabricio Berloffa: “Κατάφερα να γράψω ιστορία με την φανέλα του Ακρίτα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις σε Βραζιλιάνικο μέσω έκανε ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας Fabricio Berloffa.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ αγωνίστηκε στην φετινή σεζόν στην ομάδα της Χλώρακας υπό την μορφή δανεισμού από την Santana de Parnaíba.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

“Για εμένα ήταν μία απίστευτη σεζόν, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Ήταν η πρώτη μου σεζόν εκτός Βραζιλίας σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Είμαι χαρούμενος γιατί κατάφερα και εγώ να γράψω ιστορία με την φανέλα του Ακρίτα, έστω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν υπέροχο που κατάφερα να βοηθήσω τον Ακρίτα να πάρει για πρώτη φορά στην 51χρονη ιστορία του την άνοδο στην Α’ Κατηγορία” είπε αρχικά ο Berloffa.

Προσθέτοντας τα εξής: “Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Δημιουργήσαμε μία ομάδα από την αρχή, γίναμε οικογένεια, τρέχοντας ο ένας για τον άλλο και νομίζω αυτό που το έκανε να λειτουργήσει θετικά ήταν η σκληρή καθημερινή μας δουλειά. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν που μπορέσαμε να επαναφέρουμε το συναίσθημα της χαράς στους οπαδούς μας. Τους κάναμε να πιστέψουν στην ομάδα και για πρώτη φορά θα νιώσουν το αίσθημα να αγωνίζεται ο Ακρίτας στην Α’ Κατηγορία. Νομίζω ότι αυτό είναι ανεκτίμητο. Η αναγνώριση των φιλάθλων μας άξιζε την όλη εμπειρία που έζησα φέτος.”