Ηττήθηκαν παρά την μεγάλη προσπάθεια οι Γυναίκες του ΑΠΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η ομάδα Γυναικών του ΑΠΟΠ από την Αναγέννηση Γερμασόγειας με σκορ 47-58 για την 4η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών.

Διαβάστε λεπτομέρειες του αγώνα στην πιο κάτω ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

Η Γυναικεία μας ομάδα έχασε στις λεπτομέρειες κόντρα στην ομάδα της Αναγέννησης Γερμασόγειας.

Ο ΑΠΟΠ DNP μετά από υπερπροσπάθεια κατάφερε να κερδίσει και τις απουσίες μένοντας ανταγωνιστικός σε όλο το παιχνίδι, με την ομάδα μας να επιστρέφει ακόμα και από διάφορα 17 πόντων, χάνοντας όμως στο τέλος στις λεπτομέρειες το παιχνίδι που διεξάχθηκε στο κλειστό γήπεδο του “Άκης Κλεάνθους” για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών.⛹️‍♀️

Ο αγώνας:

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας 4 πόντους και στην συνέχεια η Αναγέννηση με την Μερκούρη, την Μιχάλκο και την Κωνσταντίνου, έγραψαν το 4-11.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε 9 συνεχόμενους πόντους για να ξεφύγει με 6-20. Η διαφορά έφτασε και τους 16 πόντους, 2 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου (11-28), με τον ΑΠΟΠ να βγάζει μια πρώτη αντίδραση με την Μπαρνς και την Στυλιανού, πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια (19-28).

Στις αρχές της τρίτης περιόδου η ομάδα μας συνέχισε την αντεπίθεση με την Μπαρνς και την Στυλιανού, ενώ στην “εξίσωση” μπήκε και η Έρση Κυριάκου, για να πλησιάσουμε στους 2 (28-30). Λίγο αργότερα με δύο βολές της Έλενας Καλλή, ο ΑΠΟΠ ισοφάρισε (34-34), αλλά η Αναγέννηση με την Μιχάλκο και την Μερκούρη, άνοιξε πάλι ένα μικρό προβάδισμα μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου (34-40).

Στη τελευταία περίοδο το σκορ παρέμεινε κοντά με την ομάδα της Αναγέννησης να καταφέρνει στο τέλος να φύγει με το διπλό από την Πάφο.

Διακρίθηκαν για την ομάδα μας: Η Παναγιώτα Στυλιανού και η Μία Μπαρνς είχαν από 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Το στατιστικό που ξεχώρισε:

Ο ΑΠΟΠ κέρδισε τη μάχη των ριμπάουντ (53-44), μαζεύοντας μάλιστα 20 επιθετικά, πετυχαίνοντας 12 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες.

Τα δεκάλεπτα: 6-11, 19-28, 34-40, 47-58.

ΑΠΟΠ (Γιώργος Ομήρου):

Μπαρνς Μ. 13, Στυλιανού Γ. 14, Κυριάκου Π. 6, Καλλή Ε. 8, Παύλου Κ. Πέτρου Χ. Ευστρατίου Α. Κωνσταντίνου Ρ. 2 Αχιλλέως Θ. 4, Σταύρου Χ. Παναγιωτάκη Λ.

Αναγέννηση Γερμασόγειας (Ηρακλής Πιττάκας):

Μιχάλκο 29 (3), Τσενακλίεβα 2, Σοφοκλέους 1, Σούμπρα 11 (1), Παυλίδου 2, Μερκούρη 11, Κωνσταντίνου 2, Ελευθεριάδου, Τριανταφυλλίδη.