Χορηγοί αποστολής στην Αλβανία: Tasty Fast Food and Lounge, Palepaphos Laundry και Aspromallis Lifts
Την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής πρώτης “μάχης” των play-offs του Conference League απέναντι στην Dinamo City ολοκληρώνει με προπόνηση στην “Elbasan Arena” η Πάφος FC.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αφού εξέφρασε παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (ΔΕΣ ΕΔΩ), δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του πριν τον αυριανό αγώνα.

Με δεδομένη την απουσία των τραυματιών Ντράγκομιρ και Μαμάντοβ που δεν ταξίδεψαν στην Αλβανία, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην αρχική σύνθεση της ομάδας του σε σχέση με τον τελευταίο της αγώνα απέναντι στην Σάλτσμπουργκ.
Συγκεκριμένα, την θέση του Ρουμάνου διεθνή αναμένεται να πάρει ο Μουμί Νγκαμελό, ο οποίος έχει μικρό προβάδισμα να πάρει φανέλα βασικού έναντι του Ζοάο Κορρέια, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του.
Η πιθανή ενδεκάδα της Πάφος FC:
