Ο Δήμος Πάφου φιλοξένησε ένα διήμερο αθλητισμού το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του Δήμου στην καρδιά της Κάτω Πάφου η Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου μετατράπηκε σε επίκεντρο της δράσης με τη διεξαγωγή του ALLWYN Paphos 3×3, μιας διοργάνωσης που πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός.
Με τη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων, το τουρνουά ανέδειξε τη δυναμική του αθλήματος της καλαθόσφαιρας 3×3, προσελκύοντας πλήθος θεατών και δημιουργώντας ένα ζωντανό και γιορτινό κλίμα στην πόλη.
Παράλληλα, η παραλία των Αλυκών φιλοξένησε τον Μαραθώνιο Ανοικτής Θαλάσσης, ενισχύοντας την εικόνα της Πάφου ως προορισμού που συνδυάζει τον αθλητισμό με το φυσικό της περιβάλλον, αναφέρεται. Η διοργάνωση συγκέντρωσε δεκάδες αθλητεές και επισκέπτες.
Ξεχωριστή στιγμή του διημέρου αποτέλεσε ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθόσφαιρας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, ανάμεσα στην ομάδα του Δήμου Πάφου και την ομάδα του Enavsma Foundation.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)
