Βαθμό με “Buzzer Beater” του Μίλλερ ο Ακρίτας Χλώρακας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παλικαρίσιος βαθμός για τον Ακρίτα Χλώρακας!

Η ομάδα της επαρχίας μας με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 τον Άρη Λεμεσού και να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μάριου Νικολάου παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τους Φερνάντεζ και Αθανασίου να απειλούν την εστία του Φοδέριρχαμ με σουτ. Ταυτόχρονα, οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλά τους χώρους μπροστά από την εστία του Περντρέου, μη επιτρέποντας στους επιθετικούς του Άρη να γίνουν απειλητικοί.

Στην επανάληψη η ομάδα της Λεμεσού μπήκε με περισσότερες απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας πίεση στην αμυντική γραμμή του Ακρίτα. Από την μεριά της η ομάδα της Χλώρακας προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική.

Στο 80ο λεπτό το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Μπροστά τους φιλοξενούμενους έβαλε με κοντινή προβολή ο Μοντνόρ μετά από παράλληλη μπαλιά του Σανέ. Στην φάση ο Ζήνωνος δεν κατάφερε παρά την προσπάθεια να αποσοβήσει το γκολ.

Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι ο Άρης εύκολα-δύσκολα θα έφευγε με το τρίποντο από την Πάφο και το “Στέλιος Κυριακίδης”, ο Στέφανος Μίλλερ είχε την απάντηση του Ακρίτα στην τελευταία φάση του αγώνα!

Στο 90+7 ο ΠΑΦΙΤΗΣ αμυντικός με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοό από τους φίλους του Ακρίτα, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στην φετινή αγωνιστική περίοδο.