Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε για τα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ η ΑΕΚ Κουκλιών, επικρατώντας στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με 3-1.
Οι “κιτρινόμαυροι” στο ντεμπούτο του Λοΐζου Κακογιάννη στον πάγκο τους έδειξαν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στον στόχο τους που ήταν οι τρεις βαθμούς και παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ αντέδρασαν και έφυγαν με το διπλό μέσα από μία δύσκολη έδρα.
Το σκορ στον αγώνα άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Σωτηρίου να βρίσκει δίκτυα στο 30ο λεπτό με μακρινή σέντρα-σουτ.
Η απάντηση των Κουκλιών ήταν άμεση, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Χάρης Ευριπίδου με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε. Το 1-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα της επαρχίας μας συνέχισε να ψάχνει με μανία το γκολ της ανατροπής και αυτό ήρθε στο 57ο λεπτό με πολύ όμορφο τρόπο. Οι παίκτες του Κακογιάννη “έκρυψαν” την μπάλα με εξαιρετική συνεργασία και αυτή εμφανίστηκε στο πόδι του Σάββα Ιωάννου, ο οποίος με σημείωσε το 1-2, βάζοντας για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Το παιχνίδι στην συνέχεια απέκτησε μία “άγρια” ομορφιά, με την ομάδα των Κουκλιών να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα, όμως να κινδυνεύει και πάλι με μία μακρινή σέντρα σουτ που κατέληξε στο δοκάρι.
Τη νίκη για την ΑΕΚ “κλείδωσε” ο Τότης Λουκαΐδης στο 89ο λεπτό, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Οι “κιτρινόμαυροι” με το σημερινό τρίποντο ανέβηκαν στην 7η θέση με 8 βαθμούς!