Εκτός έδρας πρεμιέρα με ντέρμπι για τον Kuutio Homes Παφιακό!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία του 53ου πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

Ο Kuutio Homes Παφιακός μπαίνει από νωρίς στα βαθιά, καθώς οι περσινοί νταμπλούχοι και κάτοχοι του φετινού “Super Cup”, θα αντιμετωπίσουν στις 20:30 στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό τη Νέα Σαλαμίνα.

Έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και πάλι και να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή στην επαρχία μας, η ομάδα του Γιώργου Πλατρίτη δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κυνηγάει το τρίποντο σε κάθε παιχνίδι, όποιος και να είναι ο αντίπαλος.

Απέναντι του ο Παφιακός θα βρει μία Νέα Σαλαμίνα ανανεωμένη, καθώς στο καλοκαίρι που μας πέρασε προχώρησε σε αρκετές αλλαγές προσώπων στο ρόστερ της, με τους στόχους της να παραμένουν υψηλοί.

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Κ. Στεφανής

Επόπτες: M. Σταματόπουλος – Α.. Παντελίδης

Σημειωτές: Μ. Παπαμιχαήλ – Ε. Ευαγγελίδου

Παρατηρητής: Α. Κεφάλας