Παφιακός: “Απόψε παίζουμε το μισό πρωτάθλημα.. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Αφροδίτη”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πανέτοιμοι για την μεγάλη αποψινή (11/4) μάχη κόντρα στην Ομόνοια δηλώνουν στο Kuutio Homes Παφιακό.

Η ομάδα της επαρχίας υποδέχεται στις 20:00 στο κλειστό “Αφροδίτη” την Ομόνοια Λευκωσίας για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας Ανδρών.

Με ανακοίνωση του ο Παφιακός τονίζει την κρισιμότητα του αγώνα και καλεί τον κόσμο της Πάφου όπως υποστηρίξει την προσπάθεια των πετοσφαιριστών του Γιώργου Πλατρίτη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΥ

Απόψε παίζουμε το… μισό πρωτάθλημα!

Η πιο σημαντική αναμέτρηση της φετινής χρονιάς είναι γεγονός.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει απόψε την πρωταθλήτρια Ομόνοια, με τη σειρά των τελικών να βρίσκεται στο 1-1. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: νίκη και διατήρηση του πλεονεκτήματος έδρας, ώστε να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την ολοκλήρωση του 3 στα 3 τη φετινή σεζόν.

Με απόλυτο σεβασμό στην Ιστορία και τη δυναμική του αντιπάλου, μπαίνουμε στη μάχη με μόνο στόχο τη νίκη. Είναι η χρονιά που γράψαμε ιστορία και στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας την καλύτερη πορεία κυπριακής ομάδας μέχρι σήμερα, και θέλουμε να τη σφραγίσουμε με τον πιο ένδοξο τρόπο.

Απόψε, στις 20:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αφροδίτη.

Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο πάθος, φωνή και καρδιά, όπως παλιά.

Εσύ είσαι η δύναμή μας. Μαζί ξαναγράφουμε την ιστορία της Πάφου.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!

Γραφείο Τύπου Kuutio Homes Παφιακός