Το γράψαμε ξανά και θα το επαναλάβουμε για ακόμη μία φορά. Ο φετινός Ακρίτας είναι πολύ… “σκληρός για να πεθάνει”!
Αυτή την φορά, η ομάδα της Χλώρακας επικράτησε με 2-1 της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, φέρνοντας τα κάτω-πάνω σε διάστημα μόλις 7 λεπτών!
Το σύνολο του Τζέισον Πάντσεον ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο βρήκε απέναντι του μία σκληρή και καλουδουλεμένη ομάδα και δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Το 0-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η ομάδα της Κερύνειας κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από μία φάση διαρκείας και αδράνεια στην άμυνα του Ακρίτα. Σκόρερ χρίστηκε στο 51ο λεπτό ο Γώγος.
Το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του δεν άρεσε καθόλου στον Πάντσεον, ο οποίος προσπάθησε να δώσει λύσεις από τον πάγκο, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Λεμέσιο, Χατζηβασίλη και Σιφναίο.
Οι επιλογές του Άγγλου τεχνικού είχαν άμεση επίδραση στην εικόνα του Ακρίτα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μετουσιώθηκε σε γκολ στο 66ο λεπτό με τον Πρινς Αγιμπαέμι να σημειώνει το 1-1. Ο νεαρός φορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ ισοφάρισε για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στην μεγάλη ανατροπή στο 73ο λεπτό, με τον νεαρό Ανδρέα Αθανασίου να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Η νίκη ανεβάζει τον Ακρίτα στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου “συγκατοικεί” πλέον με την ΕΝ Ύψωνα με 39 βαθμούς.
Μεγάλη “μάχη” μαίνεται για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, καθώς ο πρώτος της βαθμολογίας από τον τέταρτο έχουν απόσταση μόλις ένα βαθμό!