To βράδυ της Πέμπτης στις Ετήσιες Βραβεύσεις της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου) την τιμητική της θα έχει η Πάφος FC.
Η ομάδα του Κάρλος Καρσέδο θα βραβευτεί ως η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου του (έτους) 2024, μετά τις μεγάλες επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη.
Να θυμίσουμε ότι πρηγήθηκε η κατάκτηση του Κυπελλου από την Πάφο με το επικό 3-0 στον τελικό επί της Ομόνοιας και συνεχόμενες προκρίσεις στο UEFA Conference League. Ταυτόχρονα, κανέις δεν μπορεί να μην αναφερθεί και στην εκπκληκτική μέχρι στιγμής πορεία των “γαλάζιων” στο φετινό πρωτάθλημα
Ταυτόχρονα, από την ΕΑΚ θα βραβευτούν και οι Ζάιρο και Μάριος Ηλία. Ο πρώτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Α’ Γκρουπ στο περσινό πρωτάθλημα και ο δεύτερος του Β’ Γκρουπ.
Τέλος, στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας. Ο λόγος για τους Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Ντράγκομιρ και Ζάιρο.