Με σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βουλευτής Πάφου, Χαράλαμπος Πάζαρος ενημέρωσε ότι έχει εγκριθεί από τον ΚΟΑ επιχορήγηση για εργασίες αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς.
Ταυτόχρονα, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν (θετικές) εξελίξεις και για το Κολυμβητήριο Γεροσκήπου!
Διαβάστε την αναάρτηση του Χαράλαμπου Πάζαρου:
Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώνω για την θετική κατάληξη των επαφών που πραγματοποίησα το τελευταίο διάστημα με τον ΚΟΑ μετά τα αιτήματα που μου αναφέρθηκαν κατά την επίσκεψη μου στον Δήμο Π. Χρυσοχούς στις 31/7/2024.
Κατά την σημερινή νέα προγραμματισμένη συνάντηση μου με τον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Γιάννη Ιωάννου ενημερώθηκα πως τα αιτήματα που κατ’ ιδίαν συζητήσαμε στις 17/9/2024 μελετήθηκαν και ο ΚΟΑ ενέκρινε την επιχορήγηση ύψους €240.000= ως εξής: Α) €177.000= για εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Π. Χρυσοχούς και Β) €63.000= για κατασκευή γηπέδου futsal.
Σε σχέση με το διαχρονικό αίτημα που μετέφερα εκ νέου στη προηγούμενη μας συνάντηση για συντήρηση και αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Γεροσκήπους, ο κ. Ιωάννου με ενημέρωσε πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμο για υπογραφή το σχετικό συμβόλαιο με τον Δήμο Ανατολικής Πάφου με το κόστος που θα καταβάλει ο ΚΟΑ να ανέρχονται στις €260.000=. Με την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του κολυμβητηρίου θα επιλυθούν αρκετά από τα πολλά προβλήματα της κολύμβησης στην επαρχία μας.
Για άλλη μία φορά ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ιωάννου για την συνεργασία. Επόμενος στόχος να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” και να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός.