Έχοντας ως στόχο τους 45 υπερπολύτιμους βαθμούς που δίνει το Ράλλυ Πάφου οι Χρίστος Χριστοδούλου (Άνεμος) και Ανδρέας Ανδρέου θα διεκδικήσουν τον Νοέμβριο το Παγκύπριο Πρωτάθλημα στην κατηγορία RC2, των αυτοκινήτων δηλαδή με περιορισμένες μετατροπές.

Στο Cyprus Rally ου διεξήχθη το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου οι Χριστοδούλου. Ανδρέου τερμάτισαν στην έβδομη θέση over all πίσω από τους Νέστορος/Καλλή που είναι και οι βασικοί ανθυποψήφιοί τους για τον τίτλο του πρωταθλήματος.
Το Παφίτικο πλήρωμα ξεκίνησε ιδανικά το ράλλυ στην ειδική της Ασίνου όμως στην πορεία μια ατυχής στιγμή και μια έξοδος τους στοίχισε πέντε λεπτά ποινή με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν τρεις θέσεις αρχικά αλλά τις ανέκτησαν την Κυριακή στην ειδική του Κόρνου. Ακολούθως στο Γέρι οι εκπροσώποι μας από το την 11η θέση έκαναν μια επίθεση διαρκείας και τελικά κερδίζοντας τέσσερις θέσεις κατετάγησαν έβδομοι.

Οι Παφίτες Χριστοδούλου/Ανδρέου έχουν πλέον ως μοναδικό τους αντίπαλο τον καλό τους αυτό και θα κάνουν το παν για να τερματίσουν στην πρώτη θέση στην Πάφο και φυσικά στην και στην πρώτη θέση στην κατάταξη του Πρωταθλήματος. Η ακριβής ημερομηνία του αγώνα θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

Χορηγός επικοινωνίας των Χριστοδούλου/Ανδρέου είναι οι ιστοσελίδες PafosPress & AthlitikaPress.com.

