Καν’ το όπως τότε Πάφος μου! (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, στον αγώνα του “Στέλιος Κυριακίδης” ανάμεσα σε Πάφος FC και Απόλλωνα Λεμεσού, σε παιχνίδι που αφορά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα της επαρχίας μας καλείται να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την πρώτη ιστορική της πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου.

“Φάρος” για τους ποδοσφαιριστές του Κάρλος Καρσέδο αποτελεί ο πρώτος αγώνας της τρέχουσας σεζόν ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθει στο στάδιο “Άλφα Μέγα”.

Συγκεκριμένα, το ημερολόγιο έδειχνε 29 Οκτωβρίου το 2023, όταν και η Πάφος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον τότε πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα στην έδρα του.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το σύνολο του Καρσέδο με μία εκπληκτική εμφάνιση κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-0, χάρη στα γκολ των Τάνκοβιτς και Ζάιρο (2).

Κάτι ανάλογο θα κληθεί να επαναλάβει και στο αποψινό ματς η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα, ωστόσο αυτή την φορά άπαντες γνωρίζουν ότι ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος, καθώς οι δύο ομάδες παίζουν το “τελευταίο τους χαρτί” για διάκριση στην φετινή σεζόν!

Δείτε τα στιγμιότυπα του 0-3 υπέρ της Πάφου: