B’ Κατηγορία: “Μάχες” παραμονής για Ακρίτα και ΕΝΑΔ.. Παιχνίδι στην έδρα της η Πέγεια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επαναρχίζει το Σάββατο 30 Μαρτίου το πρωτάθλημα των δύο ομίλων της Β’ Κατηγορίας, με τις “μάχες” για την παραμονή να φουντώνουν στον Β’ Όμιλο.

Στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας, ο φορμαρισμένος Ακρίτας Χλώρακας θα υποδεχθεί την αδιάφορη βαθμολογικά αλλά πάντα επικίνδυνη ομάδα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Οι “πράσινοι” μετά τις τελευταίες νίκες βρίσκονται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και θα χρειαστεί ακόμη μεγάλη προσπάθεια για να την “κλειδώσουν”.

Στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς η ΕΝΑΔ έχει τελικό. Η ομάδα του Κώστα Σωκράτους θα υποδεχθεί τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου με τη νίκη να θεωρείται “μονόδρομος” εάν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για παραμονή της στην κατηγορία. Αυτή την στιγμή η ΕΝΑΔ βρίσκεται στο -4 από Ακρίτα και ΜΕΑΠ που βρίσκονται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία θα παίξει και η ομάδα της Ξυλοτύμπου.

Για τον Α’ Όμιλο, η Πέγεια 2014 θα υποδεχθεί στην έδρα της την Freedom 24 ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν κάποιο στόχο.

Όλοι οι αγώνες είναι ορισμένοι να αρχίσουν στις 16:00.

Βαθμολογία Β’ Ομίλου: