Π. Παλιούρας στο AthlitikaPress: “Πάμε στη Λευκωσία για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια στη Λευκωσία παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

Για το ματς με Ομόνοια:

“Βρισκόμαστε μόλις δύο ημέρες πριν από τον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας στη Λευκωσία απέναντι στην Ομόνοια. Αναγνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, απέναντι σε έναν ανεβασμένο αγωνιστικά αντίπαλο σε μία θερμή έδρα. Όμως κι εμείς από πλευράς μας προερχόμαστε από δύο μεγάλες νίκες και πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς απέναντι στον Άρη Λεμεσού και ως στόχο έχουμε να διατηρήσουμε αυτό το πρόσωπο. Είμαστε πια σε μία εποχή όπου η Πάφος μπορεί να βλέπει στα μάτια και να αντιμετωπίζει οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιανδήποτε έδρα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι και με κάθε σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης, αυτός είναι και ο ξεκάθαρος μας στόχος”.

Για αγωνιστικά προβλήματα:

“Στα θετικά η επιστροφή όλων των διεθνών μας καθώς και το γεγονός πως δεν υπάρχουν απουσίες λόγω καρτών ή τραυματισμών. Δυστυχώς για άλλη μία φορά θα στερηθούμε της στήριξης των φίλων της ομάδας μας. Αλλά από πλευράς μας θα κάνουμε το καλύτερο για αυτούς.Κλείνοντας να καλέσουμε κι εμείς από πλευράς μας τους φίλους της Πάφου, να στηρίξουν απόψε την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του Παφιακού για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου”